lonebayoga.dk

 

 

 <tilbage          > Kursusoversigten

Uddannelsesbaggrund

 

 

Lone Bay , født 1961.

Jeg er Eksamineret Yogalærer fra Foreningen Dansk Yoga og har undervist siden 1999.   www.dansk-yoga.dk

Jeg har siden videreuddannet mig løbende hos lærere i ind- og udland.

 

Jeg har været på et månedlangt kursus på Krishnamacharya Yoga Mandiram (KYM) som ledes af TKV Desikachar i Chennai, Indien og siden 2003 deltaget i seminarer i Europa med TKV Desikachar og andre lærere fra KYM. 

 

Angela Farmer og Victor van Kooten har jeg haft den glæde at opleve i Grækenland.

 

Herhjemme har jeg bl.a. stiftet bekendtskab med Tri Yoga Flow, Asthanga Yoga samt med Vanda Scaravelli's stil v/Rossella Baroncini.

Senest har jeg deltaget i seminaret "The Breath of Life - Yoga in the Tradition of Krishnamacharya" med Sarah Ryan i marts 2014. I maj 2014 havde jeg den store glæde at deltage i et seminar med Dr. Ganesh Mohan hvor emnet var Yoga Therapy and Mental Health, herunder Ayerveda, Yoga for Emotional Wellbeing, Mindfullness in Yoga og Pranayama.

 

Af danske lærere har jeg, udover mine lærere i Dansk Yoga, Anna-Helene Kaliszan og Elise Bjerring, modtaget undervisning af især Iris U. Schneider,  samt Guni Martin og Kirsten Breland, m.fl.

 

2006 - 2007 fulgte jeg Yogaskolans læreruddannelse i Stockholm som er en yogalæreruddannelse i T. Krishnamacharya's tradition.

 

 

Graviditet, Fødsel og Efterfødsel.

 

Parallelt med min begejstring for at arbejde med og undervise i yoga, har jeg også en dyb interesse i graviditet og fødsel - i at fremme den gode fødsel for mor og barn.

 

Jeg har siden min uddannelse som yogalærer specialiseret mig indenfor graviditet og fødsel. 

 

I 2003 videreuddannede jeg mig i "Active Birth" og "Yoga for Pregnancy" på Active Birth Centre i London, ledet af Janet Balaskas. Blandt gæstelærerne var Michel Odent.

 

I 2005 deltog jeg på Midwifery Today International Conference "Reclaming the Joy of Birth" i København samt den indledende konference "Fødsler for Fremtiden" på Christiansborg. I 2009 deltog jeg igen på deres konference i København. 

 

Jeg brænder for arbejdet med graviditet og fødsel og har været beskæftiget med det siden 1993 i forbindelse med min uddannelse til åndedræts- og samtaleterapeut (rebirther) i 1993-96, ledet af Binnie A. Dansby, pioner i pre- og perinatal psykologi.

 

Det har gennem de senere år tillige været en stor glæde at undervise Yoga efterfødsel. 

 

Og alt det andet . . . . .

Jeg har været beskæftiget som danser og performer, primært Modern Dance, som åndedræts- og samtaleterapeut (rebirther) og som kontorassistent samt studeret Statsvidenskab på KU og Bibliotekar på Biblioteksskolen i Kbh.

 

tilbage til kursusoversigten

  forside