<tilbage                > Kurser i     Kbh / Frb   og    Nærum      

Yoga for alle

Ved at dyrke yoga giver du dit sind og din krop en pause, et øjeblik i løbet af ugen til at vende opmærksomheden indad, mærke kroppen, strække og styrke den, blive bevidst om åndedrættet, være tilstede i nuet og opleve en både fysisk og mental afspænding.

 

 

Jeg underviser i Hatha Yoga, hvilket vil sige

    • asanas / yogastillinger (fysisk træning der styrker og smiddiggør)
    • åndedrætsteknikker
    • afspænding
    • det meditative aspekt

 

Der arbejdes både dynamisk hvor man bevæger sig fra stilling til stilling (flow) og statisk hvor man bliver i stillingerne.

Organer og blodcirkulation stimuleres og renser kroppen for affaldsstoffer. Der løsnes op for myoser, træthed, stress og spændinger både fysisk og psykisk.

 

Jeg lægger i min undervisning stor vægt på at tilpasse yoga'en til den enkelte (viniyoga). Vi er alle unique og har forskellige behov. Vi begynder alle der hvor vi er lige nu.

 

At arbejde med yoga opøver din koncentration, din opmærksomhed, giver større kropsbevidsthed og øger dit fysiske velvære, giver fleksibilitet og styrke, modvirker stress og eventuelle gener fra arbejdsstillinger. Yoga giver dig gode værktøjer til at tackle stress i din hverdag og på arbejdspladsen.

 

Helt centralt er åndedrættet der er centrum for vores opmærksomhed under vores udførelse af yogaen og vejen til at give slip på stressen og spændingerne. Det er nøglen til at være til stede i dit liv – hver dag.

 

Målet er at lade vores livsenergi flyde frit uden blokeringer i kroppen og sindet. Du vil kunne opleve en større ro og balance i din hverdag, få et større overskud til at takle dagligdagens udfordringer og gentagelser. Med yoga'en kan du opleve glæden i nuet, at være tilstede i nuet. Yoga er at være fuldt tilstede i alt du gør.

 

Sagt på en anden måde så er målet med denne yoga at holde kroppen sund så du kan klare de ting du skal i hverdagen og leve dit liv som du ønsker det.

 

At tage sig godt af sin krop giver en større livskvalitet.

 

Giv dig selv og din krop opmærksomhed.

 

 

Jeg tilbyder kurser i    Kbh / Frb   og    Nærum

 

tilbage til kursusoversigten

 

                                         lonebayoga.dk